torsdag 10 oktober 2013

Kurs i experimentell akvarell

Den 23-24 november kommer jag att ha en riktigt rolig och inspirerande kurs i experimentell akvarell. Det här är en av mina mest uppskattade kurser som brukar ta formen av en sjudande målarverkstad fylld av experimentlusta då vi släpper pressen på "att det ska bli något" och upptäcker hur många härliga effekter och uttryck vi kan skapa med akvarellen. En kurs utformad enbart för att få nya idéer och ny inspiration i sitt målande. Samtidigt är den perfekt för nybörjaren som vill lära känna akvarellen.

Under två dagar arbetar vi med fokus på färg, form och akvarellens unika och spännande egenskaper. Vi släpper loss målarglädjen, experimenterar med olika tekniker och ser bortom detaljer och exakt avbildning av verkligheten vilket hjälper oss att bli friare i vårt måleri.
Vi målar utifrån flera olika teman/motiv som t.ex. landskap, blommor, abstrakt. Dagarna varvas med gemensamma genomgångar, demonstrationer, eget arbete och individuell handledning. I och med ett lågt deltagarantal får jag mycket tid för var och en.

Kursen vänder sig både till nybörjare och mer erfarna akvarellmålare och är uppbyggd så att alla, oavsett nivå, ska få ny kunskap och inspiration för att gå vidare i sitt eget måleri.

Jag hoppas du vill vara med! Du hittar mer information under akvarellkurser.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar